Visie op kleding

 

Nicole wil vrouwen laten stralen en dat is precies wat kleding kan doen. Zij neemt het hele productieproces zelf voor haar rekening: van de inkoop van stoffen tot het ontwerpen, maken en verkopen van de kleding. De stoffen komen uit Duitsland en Italiƫ en Nicole let er scherp op dat ze uit eerlijke handel komen.

COMFORT

Haar ontwerpen zorgen er voor dat niemand tijdens het dansen bezig hoeft te zijn met de kleding. De stof beweegt met het lichaam mee zonder te verschuiven.

foto_zwart

Het is haar missie om vrouwen en mannen zo mooi mogelijk uit te laten komen in kleding die past bij hun lichaamsbouw en karakter. De merknaam Jelena staat dan ook voor: stralend licht. Daar gaat het in Nicoles beleving in de tango om. Dansen geeft verlichting en brengt warmte in je hart. En in combinatie met de juiste kleding valt dan alles op zijn plek.

Nicole besteedt veel aandacht aan details. Zo kan een iets bredere rokband of schouderband net iets beter bij het figuur passen. En ook de lengte van de rok is voor haar een gegeven dat altijd heel precies afgestemd moet worden.