Nicole Jeanette

Nicole_jeanetteOmdat zij vaak vrouwen aan de kant zag zitten die onzeker waren en zij dat zelf ook had ervaren, is Nicole zich gaan afvragen hoe zij vrouwen meer kan laten stralen. Haar ervaring was namelijk dat een zelfverzekerde vrouw sneller ten dans wordt gevraagd. Zo begon zij met het maken van rokken en jurken.

Nicole heeft in de tango haar passie gevonden, het is haar leven geworden. Zij organiseert maandelijks een tangosalon in Groningen en organiseert er ook het jaarlijkse Tangofestival Go North!

Haar enthousiasme, daadkracht en liefde voor dans en in het bijzonder de Argentijnse tango heeft er toe geleid dat zij een eigen kledinglijn voor zowel (mannen) als vrouwen heeft ontwikkeld. Inmiddels reist ze in haar camper – met naaimachine aan boord! – door binnen- en buitenland om te dansen, te werken en haar kleding te verkopen.

Zij voelt zich nu helemaal thuis in de tangowereld en krijgt er een vrolijke energie van. Dàt gevoel wil zij graag overdragen en versterken met passende en soepel vallende danskleding.