Voorwaarden

Je aankoop terugsturen

Je kunt je aankoop binnen 8 dagen na ontvangst terugsturen als je niet te vreden bent. Je kunt een ander artikelen, model of maat bestellen, of je geld terugkrijgen. De portokosten worden niet geristitueerd.

Neem voordat je een artikel terugstuurt contact met mij op via email of telefoon (+31 (0)6 53 96 64 91).

Teruggestuurde artikelen moeten ongedragen zijn, goed verpakt zijn en voldoende gefrankeerd. Neem voor het retouradres even contact met mij op.

Artikelen die voor jou op maat zijn gemaakt of zijn gedragen kunnen niet worden teruggenomen.

Privacy notice

Alle informatie die je aan Jelena D verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. De informatie zal nooit gebruikt worden om je te benaderen via email of op enigerlei andere wijze, behalve indien dat nodig is om over je aankoop te overleggen. Je persoonlijke informatie zal nooit verstrekt worden aan andere partijen.

Zorg voor lycra kleding

Wat is Lycra?

Lycra is ontwikkeld door DuPont als vervanger voor rubber. Het valt op door zijn vermogen om vele malen zijn eigen lengte uit te rekken en vrevolgens terug te komen in de originele staat, zonder verlies van rek. De toevoeging van lycra aan textiel zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid, verbeterde pasvorm, een soepel vallende stof en minder kreuk. Lycra wordt altijd toegepast met andere materialen, zowel natuurlijk als kunstmatig. De toevoeging van 2 procent lycra is al voldoende om de hierboven geschetste eigenschappen te realiseren.

Lycra wassen

Wassen en drogen met een wasmachine is de aanbevolen manier om je lycra artikel weer schoon te krijgen. Als de andere  vezels machniewassen toestaan is dit de beste maniet om je artikel te wassen. De hitte van de wasmachine zorgt ervoor dat eventueel verloren rek gedurende het dragen weer terugkeert. Goed wassen en spoelen van je kledingstuk zorgt voor de beste eigenschappen van lycra en je kleding.

Algemene lycra onderhoudstips

Was met de hand of in de machine in lauw water met een gemiddeld programma.
Spoel grondig.
Droog aan de lucht of gebruik een droogprogramma op lage temperatuur.
Strijk – indien nodig – snel en op lage temperatuur. Houd het strijkijzer niet lang op dezelfde positie.