Kleding op maat

Vrouwenkleding

De collectie bestaat uit kleurrijke of monochrome rokken, topjes en jurken van hoogwaardige kwaliteit. Nicole werkt in principe intuïtief: haar inspiratie begint met een mooie stof, die een beeld in haar hoofd laat ontstaan. Daarna werkt ze op een paspop het concept verder uit. Zij gebruikt sterke, soepel vallende stoffen in unieke kleur- en stofcombinaties, waardoor van al haar creaties er steeds maar één is.

Nicole hanteert daarbij een onwrikbaar uitgangspunt: Iedere vrouw kan er mooi uit zien als ze de juiste kleding draagt en daarom is het een uitdaging om ook voor vrouwen met niet-standaardmaten een rok of jurk te ontwerpen.

In haar stijladvies kijkt ze met speciale belangstelling naar de vormen van elk figuur om daarna de mooiste lijnen te kunnen accentueren.

De reacties die ze krijgt spreken voor zich: ‘De rok danst met me mee.’ En: ‘Ik trek opeens meer en andere dansers aan.’

cropped-back1.jpg

Mannenkleding

Naast het elegant aankleden van de vrouwen komt Nicole ook tegemoet aan de vraag van mannen, vooral naar specifieke tangobroeken. Het concept dat Nicole te bieden heeft: mannen stellen zelf hun pantalon samen uit een combinatie van mogelijkheden.

Ook dan ontstaat weer een unieke combinatie die past bij dat wat elke tanguero wil uitstralen in de danssalons.